Café kandinsky tilburg. Biercafé Kandinsky 2019-01-27

Café kandinsky tilburg Rating: 5,3/10 427 reviews

Café Kandinsky Gift Card

café kandinsky tilburg

Biercafé Kandinsky Bierliefhebbers kunnen hun stapavond goed beginnen bij speciaalbiercafé Kandinsky. Wees welkom en ontdek de kaart met meer dan 250 bieren. Bij Eetcafé Kandinsky voert eerlijk eten de boventoon. Mocht je houden van bier, feest en Après-ski dan is De Boekanier de perfecte locatie voor een dansje. In dit speciaalbiercafé kunnen gasten zowel voor Belgische klassiekers als nieuwe craftbieren terecht. Bolle Dobbelen bij Bolle is een begrip onder studerend Tilburg. Apparently this is the best bar in Tilburg.


Next

Eetcafé Kandinsky staat voor eerlijk, goed eten en drinken in een sfeervolle gemoedelijke omgeving

café kandinsky tilburg

Als wij hierop ons oog laten vallen, zien wij behalve vele nieuwe bieren ook de tradionele bieren op de ruim 200 verschillende soorten tellende bierkaart staan. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 18000896 en is gelegen in Binnenstad Oost in de gemeente Tilburg. Terecht dat Kitsch in de lijst staat. Staff is knowledgeble and friendly. Very nice cheese and bitterballen here, to complete the experience. Adblocker gedetecteerd Beste bezoeker, We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. En wat te denken van een aantal blikken en fusten van het Patrons project van Northern Monk.


Next

Top 5 Leukste Cafés in Tilburg

café kandinsky tilburg

Also a handful of Flying Dog ones available. Lekker lunchen, gezellig borrelen of genieten van een heerlijk diner. An open, light, old fashioned bar in a side street close to the centre of town. In De Boekanier zorgt de dj voor een goede partyvibe, er wordt veel après-ski en andere partymuziek gedraaid. Dit café heeft meer dan 200 bieren op fles en ook meerdere op de tap.

Next

Café Kandinsky Gift Card

café kandinsky tilburg

De sfeer is er rustig en het is de perfecte plek voor een goed gesprek. De andere vier uitgaanslocaties hebben hun sporen allang verdient in het Tilburgse uitgaansleven. Let wel, wij zijn een biercafé en willen ons als zodanig ook profileren. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Bestel, Gooi met de dobbelsteen, Gooi even en je drinkt gratis!. Lots of great tasty craft beers from all over the world.

Next

Biercafé Kandinsky, Tilburg

café kandinsky tilburg

De sfeer is er erg goed en dat terwijl er in veel Tilburgse kroegen ruzies ontstaan tijdens het uitgaan. Doordeweeks worden hier veel studentenavonden georganiseerd, zo zijn er regelmatig biercantussen en zijn er veel stuntprijzen en happy hours! Kitsch daarentegen net nieuw en meteen iets nieuws. Wij behouden ons het recht toe om 'grote' groepen te weigeren! Groenten en fruit komen vers van het land, het vlees is diervriendelijk of biologisch. Wow this place has gotten better. Ook eindelijk eens goede muziek! Tilburg, een stad die we vooral kennen van de Tilburgse kermis en Roze Maandag. Wil je weten hoe je dit kunt doen? We hebben tijdens deze stapavonden de Tilburgse horeca getest op: klantvriendelijkheid, sfeer, muziek, uitstraling en drankprijzen.

Next

Top 5 Leukste Cafés in Tilburg

café kandinsky tilburg

A classic beer spot, but very well executed. Klik dan op onderstaande knop. Kitsch speelt in op de groeiende populariteit van deephouse en techno. The staff seemed competent and friendly and the atmosphere is rather typical of these traditional beer cafés. Some more special beers on a guest bottle list. Deze Top 5 is geplaatst in willekeurige volgorde De Boekanier In de Stadhuisstraat vind je feestcafé De Boekanier. Kitsch is niet erg groot en daardoor ontstaat er een knusse setting waarbij je optimaal kan genieten van de technomuziek! Een aantal blikken van Toppling Goliath Brewing Co.


Next

Café Kandinsky

café kandinsky tilburg

Er is altijd een dj aan het draaien in de Studio of er is zelfs live-muziek van een artiest. Typical brown pub, with a focus on Belgian beers. Er worden zoveel mogelijk duurzame streekproducten verwerkt. Zowel deze als die van de kaart, worden natuurlijk in het juiste glas geserveerd. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.

Next

Great atmosphere, awesome beers

café kandinsky tilburg

Oud en Nieuw vieren we in besloten kring. Maar niet alleen tijdens de kermis is het feest in Tilburg. Decent selection of the standard Belgians and a couple of Dutch beers. Bij Café Kandinsky zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. Wij zijn alle dagen geopend vanaf 15.

Next

Biercafé Kandinsky

café kandinsky tilburg

Met 8 bieren van de tap 3 vaste en 5 wisselvaten een Guinness-surcer, plus nog eens meer dan 200 soorten van de fles op de kaart, hebben wij inmiddels een vaste plaats veroverd bij bierliefhebbers uit alle windstreken, zowel nationaal als internationaal. Er zijn acht bieren van de tap, vier vaste, één bier van de maand plus drie wissel-vaten. Kandinsky zit verstopt in Tilburg, het is misschien even zoeken maar bij aankomst zal je je verbazen over de hoeveelheid verschillende bieren die dit café op de kaart heeft staan. Fairly big, offering visitors an excellent place to indulge in Belgian beer. We hebben dus weer volop prachtige craftbieren voor de decembermaand. Gelegen in de Telegraafstraat, nabij het station en een ruime parkeergarage 25 mtr. Er hangt een ontspannen sfeer met rustige muziek en gasten van allerlei pluimage en elke leeftijd.

Next